Személyi edzés

A rendszeres testmozgás az egészséges életmód egyik alapfeltétele. Sokak fejében az elhatározás nehezen születik meg. Tanácstalanok, melyik mozgásformát is válasszák.

Ha kitartó vagy, személyi edző segítségével garantáltan elérheted a célod, hiszen az én feladatom, hogy személyre szabott edzéstervvel, életmódra vonatkozó tanácsokkal, a maximumot hozzam ki belőled.

Az első személyes találkozást követően megbeszéljük, mire is van szükséged, mik a céljaid. Az első edzésen egy kezdő edzéstervvel felmérem az erősségeidet, gyengeségeidet. Elengedhetetlen, hogy megbizonyosodjam arról, van-e, vagy volt-e bármilyen jellegű egészségügyi problémád.

Fontosnak tartom, hogy biztos alapokra dolgozzunk. Nagy figyelmet fordítok az alapgyakorlatok helyes kivitelezésére. Lényeges, hogy már az elején rögzüljön minden apró részlet, így elkerüljük a sérüléseket és a gyakorlatok maximálisan hatékonyak lesznek.

Igyekszem az edzéseket változatossá tenni. Imádom, hogy egy edzőterem annyi lehetőséget rejt magában!

Célom, hogy megszeresd a mozgást, pozitívan élj meg minden egyes edzést, hogy higgy magadban és elérd azt, amit megálmodtàl!

Árakkal kapcsolatban tájékozódj az elérhetőségeim egyikén!